EEN EEUW LANG UW PARTNER IN STAAL

Noesen is een stabiel familiebedrijf sinds 1920

Een Blik op de Toekomst

Noesen is sinds 1920 een stabiel familiebedrijf, een betrouwbare partner voor alle klanten. Hieronder vindt u enkele mijlpalen in ons verhaal.

De wereld rondom ons verandert. Onze klanten groeien en evolueren. En dat leidt tot steeds weer nieuwe uitdagingen. Wij trachten hierop te antwoorden door mee te ontwikkelen in een continu streven naar verbetering.

Daarbij kijken we ook verder en geven we invulling aan de toekomst met gedurfde doelstellingen. Zonder uit het oog te verliezen dat het bedrijf maar zo goed is als zijn medewerkers. De mens staat centraal.

Laurent Noesen

2024

Nieuw gebouw

We zijn verhuisd naar onze nieuwbouw in Wommelgem. Gemakkelijk bereikbaar en gebouwd rekening houdende met het welzijn van onze medewerkers en onze ecologische voetafdruk.

2020

Blijvende groei

Noesen Staalhandel levert jaarlijks meer dan 12.000 ton kwaliteitsstaal aan meer dan 500 professionele klanten in de staalwereld.

2014

Uitbreiding magazijnen

Bijkomende nieuwbouw met opslagcapaciteit voor speciaal staal en platen.

1992

Het bedrijf verhuist

We verhuizen naar de nieuwe zetel aan de Bredastraat langs het Albertkanaal. Staalhandel Noesen heeft er de beschikking over nieuwe kantoren en ruime magazijnen.

1970

Industriebouw

Ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan start Jacques Noesen de afdeling industriebouw op. Deze zal tot 2017 ruim 600 projecten realiseren.

1960 ~ 1970

Uitbreiding gamma

In de loop van de jaren ’60 wordt het gamma uitgebreid naar getrokken staal, precisiebuizen en koudgewalste profielen.

1950 ~ 1960

De firma groeit

In deze periode voerde Noesen ook andere activiteiten uit zoals terraswerken en asfaltwerken.

1930 ~ 1940

Van ijzerexport naar staalhandel

De groeiende handelsactiviteit vraagt meer lokale opslag. Bijgevolg kwamen er nieuwe magazijnen aan het Kempisch Dok en kantoren aan het Kipdorp.

1920

Oprichting van het bedrijf

Als telg van de Luxemburgse familie Noesen start Laurent Noesen sr. met een import / exportzaak van ijzer en staal aan de Ankerrui in Antwerpen.